Més de 500 participants a la bicicletada de Santa Margarida i els Monjos

19/09/2017

La bicicletada popular de Santa Margarida i els Monjos ha complert aquest any la seva dissetena edició amb la participació de 495 ciclistes i un cinquantena de persones voluntàries i l’estalvi simbòlic de 587 kg d’emissions de CO2 a l’atmosfera.

La tradicional passejada esdevé cada any una jornada reivindicativa per tenir un aire més net i s’inicià diumenge pocs minuts després de les 10 del matí des de davant de l’Ajuntament per recórrer 7 km per alguns dels nuclis habitats més importants del municipi fins a arribar a la plaça de Ramon Cabré, a la Ràpita, on va tenir lloc un esmorzar popular i el sorteig de cascs i una bicicleta, entre els participants.

La bicicletada s’emmarca en els actes de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, una iniciativa europea que es duu a terme també arreu de Catalunya amb l’objectiu de sensibilitzar a la població sobre la necessitat de fer un ús racional del vehicle privat i de promoure l’ús dels transports públics i alternatius com la bicicleta.

Al municipi, la pedalada és organitzada per l’Ajuntament, amb la col·laboració del Molí del Foix i Protecció Civil.

 

Arxivat a: Esports, General, Medi ambient
Bicicletada 2017
Bicicletada 2017
Bicicletada 2017