Speed Dating professional sobre logística i producció a Santa Margarida i els Monjos

08/09/2017

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos organitza la segona sessió d’Speed Dating Professional al municipi. La trobada es durà a terme el 18 d’octubre i està adreçada especialment a treballadors i empresaris de l’àmbit de la logística i la producció, com ara operadors/res de carretons elevadors, mossos de magatzem i operaris/es de producció.

Una Speed Date és una sessió de cites ràpides que permet establir contactes breus entre empreses i candidats, on cada persona pot presentar el seu currículum durant dos minuts.

Per participar-hi cal enviar un correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) indicant nom i telèfon, abans del 22 de setembre. Des del Servei Local d’Ocupació es farà una selecció de les persones candidates.

La sessió forma part del pla anual de promoció econòmica elaborat per l’Ajuntament per tal d’incentivar l’ocupació local.

Arxivat a: Economia, General
Speed Date abril 2017

Arxius adjunts