Santa Margarida i els Monjos rep la menció Infoparticipa

20/04/2017

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha obtingut el la menció dels segells Infoparticipa, la distinció que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública municipal i que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (LPCCP).

El consistori compleix 43 dels 52 indicadors (un 82,69%) establerts en aquesta edició, i es situa com a segon municipi en el rànquing d’índexs de l’Alt Penedès, per darrera d’Olèrdola (90,38%) i per davant de capitals de comarca com Vilafranca del Penedès o Vilanova i la Geltrú.

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret ha destacat “l’aposta ferma que ha fet l’Ajuntament per facilitar l’accés a la informació municipal per part de la ciutadania i l’intens treball que s’està fent per continuar en aquesta línia i augmentar encara més els índexs de transparència del govern municipal”.

L’acte de lliurament dels guardons Infoparticipa s'ha dut a terme aquiesta setmana a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Mapa Infoparticipa és una eina que impulsa el LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals i es pot consultar al següent enllaç: http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/

 

Arxivat a: General, participació ciutadana, Política
Foto Jordi Pareto UAB
Foto Jordi Pareto UAB