Plantada popular a la llera del riu Foix

15/03/2017

Aquest proper dissabte 18 de març es durà a terme a Santa Margarida i els Monjos una nova edició de la tradicional plantada popular.

Aquesta és una activitat familiar que es realitza cada any al municipi amb l’objectiu de contribuir a la millora i l’embelliment del paisatge urbà, alhora que es fomenta la conscienciació en la cura de l’entorn natural.

La plantada, que enguany pretén donar inici a la recuperació d’un petit espai de bosc de ribera, es farà a terme a la llera del riu Foix, darrera la casa de cultura Mas Catarro. La trobada, per participar-hi, es durà a terme a les 10.30 h al costat de la passera del riu Foix.

L’acte, organitzat pel servei de medi ambient de l’Ajuntament, comptarà amb tallers familiars i explicacions el procés de plantació dels arbres de ribera i de cura de les plantes, que aniran a càrrec del Molí del Foix - Centre d’Interpretació Històrica i Natural i de l’empresa Tamarix jardiners. L’activitat s’emmarca en el cicle Rius amb Vida al Penedès, impulsat conjuntament amb altres municipis de la comarca, i en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua 2017.

 

Arxivat a: General, Medi ambient
Plantada arbres 2016

Arxius adjunts