II Cursa per la Igualtat

09/03/2017

El proper diumenge 12 de març, es durà a terme la segona edició de la Cursa per la Igualtat de Santa Margarida i els Monjos.

La prova està organitzada pels serveis d’igualtat i d’espots de l’Ajuntament  per fer evident la voluntat de treballar en el dia a dia per la igualtat entre dones i homes. 

Les cursa és de nivell suau, per tal que es pugui fer corrents o bé caminant amb la família. El tret de sortida es donarà a dos quarts d’onze del matí des de la plaça de Ramon Cabré de la Ràpita i des de ¾ de deu, es lliuraran els dorsals i es farà escalfament. Com l’any passat es recomana que les dones vagin amb samarreta lila i els homes amb una de blanca per fer paleses les lluites d’uns i altres en pro de la igualtat. 

La cursa per la igualtat està inclosa en els actes de commemoració del Dia Internacional de la Dona treballadora i coincideix amb la commemoració del desè aniversari  de l’espai Antistiana i del Biblio@ccés, que es celebraran el mateix dia 12 en acabar la cursa.

Arxivat a: General, Esports
Cursa per la igualtat 2016