Bona qualitat de l’aire a Santa Margarida i els Monjos

21/02/2017

Les dues darreres campanyes de control atmosfèric fetes el 2016 indiquen una bona qualitat de l'aire a Santa Margarida i els Monjos seguint la línia d'anys anteriors.

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, ha efectuat aquest darrer any 2016 dues campanyes de vigilància i control de la qualitat de l’aire amb la ubicació temporal de dues unitats mòbils, una a la plaça de les Vinyes (abril - juny) i una altra al Camí de les Fàbriques (juliol - setembre).

 

Els informes tècnics confirmen que la qualitat de l’aire per als contaminants avaluats (diòxid de sofre, sulfur d’hidrogen, diòxid de nitrogen, ozó troposfèric, monòxid de carboni, partícules en suspensió, benzè i toluè) ha estat bona durant els períodes mesurats.

 

Aquests informes, consultables al lloc web de l’Ajuntament, s’afegeixen a la resta d’estudis realitzats durant els darrers quinze anys, sempre amb resultats molt similars.

 

Arxivat a: General, Medi ambient
Santa Margarida i els Monjos