L’Ajuntament signa un conveni amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil

02/02/2017

El conveni permetrà que l’associació dugui a terme tasques de serveis preventius en actes de cultura popular i tradicional, vigilància i emergències.

L’Ajuntament ha signat aquest matí un nou conveni amb l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Margarida i els Monjos per la col·laboració amb els cossos oficials que vetllen per la seguretat ciutadana i tasques relacionades amb la prevenció de situacions de risc per a la població.

El conveni permetrà que l’associació dugui a terme tasques de serveis preventius en actes de cultura popular i tradicional, col·laboració en la vigilància del mercat setmanal no sedentari i participació en operatius d'emergència, mentre que l’Ajuntament atorgarà una subvenció per a la compra d’uniformes i material i contractarà una assegurança de responsabilitat civil per als voluntaris de l’associació, en l’exercici de les seves funcions.

El conveni l’han signat aquest matí l’alcaldessa Imma Ferret i el president de l’associació de de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Margarida i els Monjos, Eduardo Álvarez.

Arxivat a: General, Seguretat
Conveni protecció civil