Beques 2022-2023

Convocatòria de beques municipals línia 2 per colònies i sortides escolars de caràcter educatiu i extrescolars curs 2022/2023

Un any més l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat la convocatòria de beques escolars. Aquestes beques estan dirigides a l'alumnat que es trobi en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques, que estigui empadronat al municipi de Santa Margarida i els Monjos i matriculat en els centres educatius del municipi o escoles d’educació especial i que estiguin fent algun curs des de la Llar d’Infants fins a 4t d'ESO durant el curs 2022 -2023.

Per demanar les beques caldrà emplenar el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina i adjuntar-lo a una instància (junt amb els documents indicats per acreditar la situació familiar i econòmica). 

Per aquells casos que vulguin presentar la sol·licitud de manera presencial, caldrà que demanin cita prèvia a Serveis Socials al telèfon 93 898 08 71 a partir del 8 de setembre. La presentació de sol·licituds i documentació es farà entre el 12 de setembre i el 6 d’octubre. (dates provisionals pendents de publicació de la convocatòria)

 

COM TRAMITAR ELS AJUTS

1.Llegiu les bases de la convocatòria que trobareu al següent enllaç

2. Si ja vau demanar beques de llibres, ordinador escolar, llar i/o menjador llar pel curs 2022-2023 i la vostra situació no ha canviat, ompliu la següent sol·licitud editable. En cas que la vostra situació hagi canviat, haureu de tornar a fer el tràmit i adjuntar la documentació.

3. Si és la primera vegada que sol·liciteu les beques, o la vostra situació econòmica o familiar ha canviat des de la presentació de la documentació:

    1. Descarregueu-vos i empleneu el formulari de sol·licitud
    2. Prepareu tota la documentació necessària per demanar l'ajut.
    3. Escanejeu-ho tot o aporteu fotocòpies
  •  En cas de presentar la sol·licitud telemàticament:

Empleneu la instància genèrica que trobareu en aquest enllaç. Adjunteu tota la documentació que heu preparat i el formulari de petició de l'ajut i envieu la instància. Per enviar-la cal que estigueu donats d'alta al sistema ID-CAT (en aquest enllaç podreu trobar un vídeo explicatiu fet pel Servei de Joventut de l'Ajuntament). 

  • En cas de presentar la sol·licitud presencialment:

Demanar cita prèvia a través del telèfon de Serveis Socials 93 898 08 71 per acordar dia i hora de sol·licitud. El dia de la presentació cal venir amb la documentació preparada, mascareta, 1 bolígraf i un sol membre per unitat familiar.