Beques 2022-2023

Convocatòria de beques municipals per llibres escolars (inclosos continguts digitals), ordinadors d’ús escolar, llars d’infants i menjador llar infants. Curs 2022 – 2023

Un any més l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat la convocatòria de beques escolars. Aquestes beques estan dirigides a l'alumnat que es trobi en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques, que estigui empadronat al municipi de Santa Margarida i els Monjos i matriculat en els centres educatius del municipi o escoles d'educació especial i que estiguin fent algun curs des de la Llar d’Infants fins a 4t d'ESO durant el curs 2022 -2023.

 
Per demanar les beques caldrà emplenar el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina i adjuntar-lo a una instància (junt amb els documents indicats per acreditar la situació familiar i econòmica). IMPORTANT dates de tramitació: del 4 d'abril al 4 de maig ambdós inclosos)
 
Les persones que vulguin presentar la sol·licitud de manera presencial, caldrà que demanin cita prèvia a Serveis Socials al telèfon 93 898 08 71 a partir del 28 de març. La presentació de sol·licituds i documentació es farà entre el 4 d'abril i el 4 de maig.
 
COM TRAMITAR ELS AJUTS
 
  1. Llegiu les bases de la convocatòria que trobareu al següent enllaç
  2. Descarregueu-vos i empleneu el formulari de sol·licitud
  3. Prepareu tota la documentació necessària per demanar l'ajut
  4. Escanejeu-ho tot o aporteu fotocòpies
  5. Presentació:
  •  En cas de presentar la sol·licitud telemàticament:
Empleneu la instància genèrica que trobareu en aquest enllaç. Adjunteu tota la documentació que heu preparat i el formulari de petició de l'ajut i envieu la instància. Per enviar-la cal que estigueu donats d'alta al sistema ID-CAT (en aquest enllaç podreu trobar un vídeo explicatiu fet pel Servei de Joventut de l'Ajuntament). 
  • En cas de presentar la sol·licitud presencialment:
Demanar cita prèvia a través del telèfon de Serveis Socials 93 898 08 71 per acordar dia i hora de sol·licitud. El dia de la presentació cal venir amb la documentació preparada, mascareta, 1 bolígraf i un sol membre per unitat familiar.