Comença la prova pilot de recollida de residus amb contenidors intel·ligents al municipi

16/02/2021

Dijous 18 de febrer es posa en marxa la campanya informativa al veïnat que participa a la prova pilot amb contenidors intel·ligents.

Un equip d’informadors del servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès-Garraf comença la campanya informativa entre els veïns i veïnes de les tres zones de Santa Margarida i els Monjos que els pròxims mesos participaran en la prova pilot de recollida de residus amb contenidors intel·ligents.

Fins el 2 de març, els informadors visitaran els 450 habitatges  i els establiments comercials participants de les zones de Cal Rubió, passeig Fluvial i Mas Catarro per donar a conèixer els detalls d’aquest nou model de recollida de residus, a la vegada que es lliurarà la targeta magnètica. Aquesta targeta és la que a partir del dia 3 de març s’haurà d’utilitzar per desbloquejar i obrir els nous contenidors de les fraccions  de fracció orgànica, envasos i rebuig.

A més, per reforçar l’acció dels informadors, entre el 3 i el 19 de març s’habilitaran un punts informatius itinerants, amb educadors i educadores a peu de contenidor, i un altre punt fix al Molí del Foix que obrirà dimarts, dijous i divendres.

Un cop, els veïns i veïnes s’hagin acostumat a utilitzar la targeta per obrir aquests contenidors, es preveu que a principi del mes d’abril s’estableixi un calendari d’obertura dels contenidors intel·ligents, de manera que els contenidors d’orgànica i envasos es podran obrir amb targeta cada dia de la setmana, mentre que el de rebuig només s’obrirà el dimecres i el diumenge.

Cal recordar que tots els usuaris participants en la prova pilot tindran a la seva disposició un telèfon d’informació, el 617 303 950, per trucar o enviar a través de whatsapp les consultes i dubtes que pugui generar el funcionament i la recollida amb contenidors intel·ligents.

Arxivat a: Medi ambient
prova pilot amb contenidors intel·ligents

Arxius adjunts