Obres i via pública

En aquesta pàgina es recullen les principals obres i actuacions a la via pública que l'Ajuntament està duent a terme a Santa Margarida i els Monjos actualment.

Castell de Penyafort
Castell de Penyafort

En marxa les obres de reforma de la teulada de ponent al Castell de Penyafort. 

Obres al cementiri municipal
Obres al cementiri municipal

Aquest mes de maig han començat les obres d'ampliació del cementiri municipal, que permetran la redistribució de l'espai ajardinat situat a la part baixa del cementiri i la construcció d'una nova rampa d'accés a aquesta àrea. També és prevista l'ampliació del nombre de nínxols, amb la construcció d'un nou bloc situat al fons del cementiri i una nova escala d'accés a aquesta zona.

Les obres tenen una durada prevista de sis mesos aproximadament. Durant aquest temps es modificarà l'horari del cementiri  i únicament estarà obert els dissabtes, diumenges i festis de 10 del matí a 6 de la tarda. 

Pas elevat avinguda de Tres Pins
Pas elevat avinguda de Tres Pins

Finalitzades les obres de reparació d'un tram del ferm situat a la cruïla de l'avinguda de Tres Pins amb el carrer de Montanyans, a la Ràpita. El streballs han permès la millora de la senyalització del pas per a vinannats.

 

Pas de prioritat invertida davant consultori
Pas de prioritat invertida davant consultori

Finalitzades les obres de millora al carrer de la Farigola amb la creació d'una plataforma de prioritat invertida per a vianants.