bienvenido | welcome
 
  
El Municipi
L'Ajuntament
La Gent

Actualitat
 
guia violència agenda nadal
fm rapita but
carnaval economia i treball
OLORS seu
Notícies
 
Jornades de Custòdia Fluvial i Participació Social a Santa Margarida i els Monjos
 
La casa de cultura Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos acollirà el proper 24 de febrer les III Jornades de Custòdia Fluvial i Participació Ciutadana de l’Associació Hàbitats. El municipi ha estat escollit per l’organització d’aquestes sessions per la seva trajectòria de protecció, recuperació i potenciació de diversos espais fluvials, principalment el riu Foix, en diversos trams del seu recorregut pel municipi, que va comportar a l´any 2007 el premi atorgat per l’Associació Catalana d´Amics de l´Aigua.

Aquestes trobades, de caràcter anual, pretenen crear un punt de trobada per a les entitats que realitzen custòdia fluvial, tot introduint elements formatius i afavorint l’intercanvi d’experiències.
 
Enguany, les jornades portaran el títol “Economia verda, empreses compromeses amb el territori” i pretenen abordar les experiències en economia verda i empreses que desenvolupen la responsabilitat social, és a dir, les que estableixen compromisos amb el territori.
 
Les jornades comptaran amb la participació de sectors empresarials ben diversos i oferiran un espai de trobada per aquelles iniciatives empresarials que d’una o altra manera treballen amb objectius de millora i responsabilitat, tant en la vessant social com l’ambiental.
 
Al llarg de la sessió es posaran en comú diferents aspectes pràctics sobre l’economia verda i la responsabilitat social corporativa i es debatran quines són algunes de les fites que esdevenen claus en els nous models empresarials que, a més de la millora contínua, integren objectius i estratègies específiques de millora ambiental, inclusió, participació social o custòdia del territori.
 
Les jornades estan destinades a professionals i emprenedors, entitats, estudiants i voluntaris que estiguin interessats en la custòdia del territori i en nous models de desenvolupament.
 
El preu general de la jornada és de 35 euros, mentre que pels socis d’Associació Hàbitats és de 15 euros. Les persones interessades cal que realitzin la inscripció i el ingrés de la quota abans de dimecres 22 de febrer i enviïn la butlleta d’inscripció i el comprovant del pagament al correu electrònic projectes@associaciohabitats.cat
 
La jornada compta amb el suport d’Unnim Caixa Obra Social, de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i del Parc del Foix.
 
El programa de les jornades i les inscripcions es poden fer a través del següent enllaç
Santa Margarida i els Monjos
9 de febrer de 2012
 
TORNAR
 
Avinguda de Catalunya nº 74, CP: 08730 - Barcelona - Telefon: (+34) 93 898 02 11
comunicacio@santamargaridaielsmonjos.org - Avís Legal -Disseny web