Proposta TALLERS a la Fira Remeiart 2019

Empleneu aquest formulari per formalitzar la vostra petició de propostes per realizar una activitat o taller a la Fira Remeiart de Santa Margarida i els Monjos el proper 16 de juny 2019.
Gràcies pel vostre interès.

És obligatori emplenar els camps marcats amb un asterisc (*).

Ens o Empresa *
Nom i cognoms persona representant *
DNI o CIF* (Amb lletra) *
Adreça *
Població *
Codi postal *
Telèfon mòbil *
Telèfon fix
Adreça de correu electrònic *
Web
Format: http://www.exemple.com
Facebook o altres xarxes *
Proposta de taller, activitat o xerrada *

Cal que ens indiqueu el taller, activitat o xerrada que proposeu pel dia de la Fira. Cal enviar proposta detallada per e-mail a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Títol de l'activitat proposada anteriorment *

En cas d'acceptació de la proposta, aquest seria el títol que sortiria al programa

Preferència d'hora *

En cap cas vol dir que será l'hora marcada. L'hora de la proposta va en funció de les activitats que hi ha de la mateixa temática.

Necessitats pel taller *

El fet de posar les necessitats que es requereixen per l'activitat no implica l'acceptació d'aquestes. A part, l'espai on es realitzen les activitats està limitat de punts de llum i aigua. En cas de demanar punt de llum s'ha d'especificar la potencia (watts)

Especificar en cas de tenir necessitats per l'activitat

El fet de posar les necessitats que es requereixen per l'activitat no implica l'acceptació d'aquestes. A part, l'espai on es realitzen les activitats està limitat de punts de llum i aigua. En cas de demanar punt de llum s'ha d'especificar la potencia (watts)

Matrícula del transport que es vindrà el mateix dia de la Fira per descarregar. *

L'espai de la Fira no disposa de zona d'aparcament per les persones que venen a fer tallers, però sí es pot accedir fins la porta del Castell de Penyafort, lloc on es celebra la Fira, per tal de descarregar el que es necesita per fer el taller. En cas de no venir amb el transport que anoteu a continuación, no podreu accedir al recinte per descarregar.

Pressupost de l'activitat *

El pressupost ha d'estar omplert correctament amb totes les dades (Nom, CIF o NIF, població, número de compte, compte bancari...) i enviat a l'e-mail (Necessites javascript per veure aquest correu-e). Qualsevol aclariment, no dubteu en preguntar-ho

L'organització NO VALORARÀ la seva petició fins que no tingui la següent documentació. Cal enviar-la a l'adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e). *
Indiqueu la documentació que enviareu per correu electrònic (les dues primeres són obligatòries).
En cas de ser acceptat, s’haurà d’entrar el pressupost via telemàticament (obligatori). Els pressupostos, igual que les factures, s’han d’enviar via electrònica. La manera més senzilla de fer-ho és emplenant la instància genèrica que trobareu al web de l'Ajuntament i adjuntant el PDF amb el pressupost o factura. *
Política de privacitat *