L’ajuntament felicitarà l’aniversari dels infants durant el confinament a Instagram

03/04/2020

L’Ajuntament ha posat en marxa en projecte Per molts anys, que pretén desitjar feliç aniversari als infants del municipi que fan anys durant els dies que duri el confinament.

Es tracta de que cap nen i nena es quedi sense la seva felicitació especial en aquestes dates en les que sabem que estan fent molts esforços per quedar-se a casa.

Les persones del municipi que desitgin que el seu fill o filla rebi la seva felicitació especial, hauran d’emplenar el formulari d’autorització d’imatge que trobaran en aquest enllaç  i enviar una fotografia a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

La fotografia i el nom dels infants apareixerà a l’Instagram de l’ajuntament @santamargaridaielsmonjos el mateix dia del seu aniversari acompanyats del personatge infantil BOO. Per participar en aquesta iniciativa cal fer com a màxim 12 anys durant el període de confinament.

Per tal de tramitar les peticions, aquestes s’hauran de fer com a mínim tres dies abans de la data d’aniversari. Les que es facin en data inferior a aquest marge de temps no es garanteix que es puguin atendre.

 

 

Arxivat a: Cultura, General, Infància, Joventut, Salut
Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos