L’ajuntament ajorna el Remeiart fins l’any vinent

02/04/2020

Únicament es contempla la possibilitat de fer les Cuines i Tapes si les mesures de contenció del coronavirus permeten l’activitat social

Les partides previstes per a la realització del projecte es destinaran a la dinamització del teixit social i comercial local

Des que va començar la crisi per la pandèmia del coronavirus s’ha observat com nombroses activitats estan anunciant el seu ajornament a la tardor o fins i tot a l’any vinent.

Davant d’aquesta situació; de la incertesa del calendari d’aixecament de l’estat d’alarma; i sobretot de les conseqüències econòmiques que se’n poden derivar per a moltes famílies, autònoms i empreses del municipi, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, informa que:

S’ha decidit ajornar fins a l’any vinent totes les activitats del Remeiart 2020, que s’havia de celebrar del 5 al 21 de juny.

Aquesta mesura afecta tant a les activitats organitzades des de l’Ajuntament, com en col·laboració amb altres entitats o associacions.

Únicament es continua treballant en la possibilitat de celebració de les Cuines i Tapes del Remeiart com a element de dinamització del teixit comercial i de la restauració local. La seva celebració quedarà subjecta a les mesures legals establertes i a la predisposició dels restauradors que hi participen.

Les contractacions de grups, espectacles i compromisos adquirits per a l’edició d’enguany es mantindran per reubicar-los en altres tipus d’activitats tan aviat com això sigui possible.

Malgrat que aquesta havia de ser una edició especial del Remeiart, amb motiu del seu desè aniversari, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos considera que l’actualitat i sobretot les prioritats del seus veïns i veïnes fan que s’hagi de posar el focus en mesures de suport a les famílies i al teixit econòmic que permetin ajudar a remuntar la situació actual i futura provocada arran d’aquesta emergència sanitària. És per aquest motiu que s’ha decidit que les partides previstes per a la realització del projecte es destinaran a la dinamització del teixit social i comercial del municipi, per donar suport a un sector que està patint de forma molt directa les conseqüències d’aquesta crisi.

L’ajuntament continuarà treballant també amb partides suplementades per a l’atenció a les famílies, que també són afectats directes d’aquesta situació.

Arxivat a: Cultura, Economia, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Medi ambient, Salut, Turisme
Fira Remeiart