El ple aprova convocar un concurs públic per cobrir vacants de les parades del mercat setmanal

08/05/2019

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals la convocatòria d’un concurs públic per tal que es puguin presentar sol·licituds a cobrir les vacants del mercat setmanal del municipi i que actualment ocupen eventuals.

Un cop cobertes les places vacants actuals, la resta de sol·licituds passaran a formar part d’una borsa i podran optar a una plaça en el cas de traspàs de parades. A partir de la publicació d’aquesta aprovació els interessats tindran vint dies naturals per presentar tota la documentació necessària a l’Ajuntament.

L’última convocatòria de ple d’aquesta legislatura va servir també per donar compte del període mig de pagament, que se situa en 13,58 dies; de l’informe trimestral de morositat, de l’estat d’execució del pressupost i de la justificació de les assignacions dels grups municipals. A més, també es va incloure un punt amb caràcter d’urgència per sotmetre a votació una modificació de crèdit relacionada amb les obres de la pista poliesportiva.

La sessió plenària va finalitzar amb el balanç i comiat dels grups municipals en el que va ser el darrer ple de la legislatura 2015-2019.

Arxivat a: General
foto regidors últim ple 2015-2019