Un any més, l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos és el més transparent de l’Alt Penedès

21/03/2019

L’Ajuntament ha aconseguit per tercera vegada el reconeixement dels segells Inforparticipa. La distinció que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública municipal i que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (LPCCP).

L’any passat l’Ajuntament ja va obtenir el segell de qualitat d’aquests guardons que reconeixen les administracions més transparents de Catalunya amb el compliment del 88,6% dels seus indicadors.

Enguany, el consistori millora posicions amb el compliment del 94% en els indicadors establerts en aquesta edició, seguit d’Olèrdola amb un 87%. També han assolit aquest reconeixement els  municipis de Sant Sadurní, Subirats, Vilobí i Vilafranca situant-se entre el 50 i el 63% de compliment. Així mateix, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès també es troba entre les 110 administracions locals, comarcals i provincials de Catalunya que han rebut el Segell.

L’acte de lliurament dels guardons Infoparticipa es va dur a terme el passat 13 de març a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Mapa Infoparticipa és una eina que impulsa el LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals i es pot consultar al següent enllaç: http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/

Arxivat a: General
Infoparticipa 2018