El dia 26 arriba la Festa Major d’hivern de la Ràpita

21/01/2019

A Santa Margarida i els Monjos, continuen les Festes Majors d’hivern. Aquesta setmana és a La Ràpita, on celebra  la seva Festa Major d’hivern en honor del copatró Sant Raimon de Penyafort, amb activitats que s’allargaran tot el cap de setmana. Tots els actes, excepte l’ofici es duran a terme al Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc (CCRR).

La Festa Major començarà aquest dissabte, a dos quarts de 12 del matí amb una matinal infantil. Al vespre, a les 9, s’oferirà el sopar i concert solidari de Festa Major a benefici de la Marató de TV3, amb el grup Les Ombres.

Els actes continuaran diumenge dia 27 amb una missa solemne a dos quarts d’onze a l’església de la Ràpita, amb la participació de la coral l’Amistat. En acabar es farà el cant dels goigs a sant Raimon de Penyafort i a continuació es celebrarà un concert vermut de festa major, amb el grup Crom Acústic.

De 10h a 13h de diumenge, també es realitzarà una petita trobada de puntaires amb exposició de puntes i manualitats, sortejos i activitats a benefici de la Marató, al casal de la Gent Gran de la Ràpita.

A dos quarts de set de la tarda, la festa es clourà amb la representació de teatre “La revolució de les Gallines”, a càrrec del grup Criatures, inclosa dins la programació de la roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Els actes de la Festa Major estan organitzats pels diferents grups del Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions
FM Hivern 2019