Festa Major a Cal Rubió

04/10/2018

Un any més, el calendari d’octubre ve marcat al municipi per la celebració de la Festa Major de Cal Rubió amb un programa ple d’activitats que començarà els actes previs aquest diumenge dia 7 amb la bicicletada popular a la font de Cal Morgades, la botifarrada per als socis i participants, el concurs de coques i una xerrada a càrrec de la nutricionista Gemma Ros.

El dia 11 està previst l’inici dels actes centrals amb una traca; el castell de focs d’artifici; el pregó, que anirà a càrrec d’Àngels Llurba, i una cantada d’havaneres amb el grup Els Pescadors de l’Escala.

El divendres dia 12, diada del Pilar, els actes començaran amb la tradicional missa, seguida d’una exhibició de motos d’època i de l’exhibició folklòrica amb els Balls Populars dels Monjos i la Ràpita. A la tarda i a la nit es farà un concert i un ball amb el grup Loren.

L’endemà dissabte els actes començaran amb una xocolatada infantil i l’actuació d’en Jaume Barri pels més petits, al matí. A la tarda es farà el petit RubióFoc i a la nit els actes inclouran el RubióFoc, un correfoc pels carrers del poble, el concert Jove amb el grup Gina & the Tonics i una festa jove amb PD's Partysano.

Diumenge dia 14 es farà un concert vermut al cafè i la representació de l’obra Dos embolics i una recomanació, a càrrec del grup Pa amb Xocolata de Torrelles de Foix, inclosa dins la Roda de Teatre Amateur de l’Alt Penedès.

Els actes festius finalitzaran diumenge dia 21 amb l’onzena caminada popular, memorial Alexis Rubió, que recorrerà diferents paratges del voltant del municipi.

La festa major de Cal Rubió està organitzada pel Centre Cultural i Recreatiu de Cal Rubió, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Festa Major de Cal Rubió

Arxius adjunts