L'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos és el més transparent de l’Alt Penedès

30/04/2018

L’Ajuntament ha aconseguit per segona vegada el reconeixement dels segells Inforparticipa. La distinció que reconeix la qualitat i la transparència de la comunicació pública municipal i que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona (LPCCP).

L’any passat l’Ajuntament ja va obtenir una de les mencions dels segells, mentre que enguany, i fruit de la voluntat de millora constant, s’ha aconseguit el segell de qualitat d’aquests guardons que reconeixen les administracions més transparents de Catalunya.

El consistori compleix 46 dels 52 indicadors (88,46%) establerts en aquesta edició, i és l’únic municipi de l’Alt Penedès, que ha assolit el reconeixement en aquesta edició, junt amb el Consell Comarcal.

L’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret ha destacat “que l’aposta que es va dur a terme l’any passat per facilitar l’accés a la informació municipal a tota la ciutadania s’ha acabat de completar en aquesta edició dels guardons amb la consecució del segell Infoparticipa. La voluntat de l’Ajuntament és continuar treballant com fins ara per augmentar encara més els índexs de transparència del govern municipal”.

L’acte de lliurament dels guardons Infoparticipa es va dur a terme el passat 25 d’abril, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Mapa Infoparticipa és una eina que impulsa el LPCCP de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 2012 per fomentar la transparència i la qualitat de la informació de les administracions locals i es pot consultar al següent enllaç: http://mapainfoparticipa.com/index/mapa/

Tota la informació sobre transparència a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos es pot consultar al portal de Bon Govern i Trasparència de l'Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

Arxivat a: General, Participació ciutadana, Política
UAB
UAB