Tornen els actes de la setmana de la gent gran

15/04/2018

La Setmana de la Gent Gran de Santa Margarida i els Monjos torna un any més aquesta primavera carregada d’activitats i novetats. Enguany l’ajuntament ha preparat xerrades, tallers i el dinar per a la gent gran, però a més es lliuraran premis a les persones que participin al major nombre d’activitats del programa.

Els actes començaran el proper 19 d’abril amb la caminada A Cent cap als Cent i una tarda de Hollywood, organitzada pel Casal de la Gent Gran dels Monjos.

El dissabte 21 tindrà lloc el torneig de petanca, que es farà al matí, a la masia Mas Catarro. Les inscripcions prèvies es poden fer als casals de la Gent Gran dels Monjos i la Ràpita.

El programa d’actes inclou també dues sessions amb el joc de passaparaula sobre la cultura europea, que es faran el 26 d’abril i el 3 de maig als casals dels Monjos i la Ràpita o una representació teatral que anirà a càrrec de l’associació Teatre Gran de Vilafranca, amb l’obra Records d’aquell temps i que es farà l’11 de maig al vespre a la casa de cultura Mas Catarro.

Finalment, els dimecres 9 i 23 de maig es duran a terme a la Biblioteca, les Jornades de participatives de la Gent Gran.

Acte central

L’acte central es durà a terme el diumenge dia 6 amb un dinar en el que participaran unes 400 persones grans del municipi i gairebé una seixantena de  persones voluntàries que ajuden en el servei. L’àpat es farà al pavelló d’esports municipal i acabarà amb un ball a càrrec dels duet musical Memory. Durant l’acte es farà també el lliurament de premis del concurs de petanca i l’homenatge a les parelles que enguany fan cinquanta anys de casats al municipi.

Les inscripcions per al dinar es poden fer com a màxim fins al 27 d’abril.

Arxivat a: Festes i Tradicions, General
Santa Margarida i els Monjos

Arxius adjunts