Nova edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

19/12/2017

Demà dimecres finalitza el termini de lliurament de les obres

La Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort es durà a terme aquest any al gener. L’Ajuntament, que organitza la mostra, ha decidit traslladar les dates de celebració de la Mostra per afavorir la participació dels infants i joves en el certamen després que l’any passat es dugués a terme la 1a Mostra Artística Infantil amb una gran acceptació.

El certamen comptarà, per tant, amb la mostra tradicional, que arriba a la 34a edició, per promoure treballs realitzats en pintura, ceràmica, fotografia i escultura i la mostra infantil, que estarà destinada a dibuix i fotografia.

Pel que fa als temes de les obres, en la categoria de fotografia s’ha establert els 25 anys del mercat del municipi, com a fil conductor de les imatges presentades, tant per a adults com per a infants. Per a aquesta darrera categoria d’edat també s’estableix que el lema dels dibuixos presentats haurà de respondre a la pregunta “quin personatge t’agradaria que t’expliqués les activitats que es fan al nostre municipi”·

Les obres es podran lliurar fins al 20 de desembre i l’exposició amb els treballs presentats estarà oberta del 9 al 26 de gener, a la casa de cultura Mas Catarro i del 12 al 23 de febrer per als treballs presentats a la Mostra Infantil.

El lliurament de premis es farà el 19 de gener.

Arxivat a: Cultura, General
Imatge Gràfica Mostra Artística 2017