El Tió arriba de nou a Santa Margarida i els Monjos

01/12/2017

La inauguració dels llums de Nadal del passat 30 de novembre va donar el tret de sortida a les diverses activitats de Nadal que s’han programat aquest any a Santa Margarida els Monjos.

L’encesa dels llums s’ha convertit en pocs anys en un clàssic de la benvinguda a les festes i aquest any va comptar de nou amb tallers participatius, un photocall amb els follets de la llum i el compte enrere per l’encesa dels llums, a l’avinguda de Catalunya; i una festa per rebre el Tió ala plaça de Pau Casals.

Després de l’encesa, una de les primeres activitats serà la Fira de Nadal, que es farà el dia 10 de desembre al matí, a la plaça de Pau Casals amb parades d’artesania, activitats lúdiques infantils i familiars i un immens Tió que quedarà instal·lat durant totes les festes a la plaça. Durat el dia de la fira els bars i restaurants el municipi oferiran menús nadalencs a preus promocionals.

En el calendari de propostes destaca també la celebració d’una nova campanya del Comerç del Foix, amb el sorteig de premis de la ja tradicional Megapanera.

Com arriba el Tió al nostre municipi

Una de les novetats d’aquest Nadal ha estat la presentació del conte ‘Com arriba el Tió al nostre municipi’. Es tracta del segon volum del que es va editar fa dos anys sobre els reis mags de l’orient i que ara narra l’arribada del Tió amb textos de Sara Ayoso i il·lustracions de Raquel Hidalgo.

El llibre es va presentar els passats dies 23 i 28 de novembre a la Biblioteca i a l’Espai Antistiana en dos actes multitudinaris, que van comptar amb un taller de creació del Tió i la descoberta de les aventures del Tió fins arribar al municipi, a càrrec de Carles Casas. 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General, Infància, Joventut
Santa Margarida i els Monjos