Sessió d’audiència pública

07/11/2017

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va celebrat ahir dilluns la segona sessió d’audiència publica municipal d’aquest any. L’acte es va centrar inicialment en l’explicació, per part de l’alcaldessa Imma Ferret, de la congelació de les ordenances fiscals per al 2018, aprovades el passat 30 d’octubre.

En acabar l’exposició, els portaveus dels grups municipals van agrair al públic la seva assistència i exposar les seves consideracions. CIU ho va fer recordant la importància de la participació, mentre que ERC va demanar que seria interessant centrar el debat en la situació dels presoners polítics a Catalunya. El grup de PA-CUP va anunciar que dividiria els seus regidors per poder assistir a l’assemblea del Comitè de Defensa de la República, convocat a la mateixa hora que l’audiència de participació ciutadana. Des del PSC van posar èmfasi en la seva voluntat de treballar dia a dia per les problemàtiques del veïnat i del municipi.

Seguidament es va iniciar el torn de paraula obert al públic assistent, que va articular les seves preguntes entorn al tema de les olors i la qualitat de l’aire al municipi.

Finalment i abans de cloure la sessió l’alcaldessa Imma Ferret va anunciar la intenció que l’any vinent es dugui a terme al municipi un procés públic de pressupostos participatius que possibilitarà que el veïnat pugui decidir directament la destinació final d’una partida del pressupost dedicada a inversions.

 

Arxivat a: General, Medi ambient, participació ciutadana, Política
Audiència Pública