Tot a punt per una nova edició de la Festa del Most de la Ràpita

31/10/2017

Tot és a punt ja per una nova edició de la Festa del Most de la Ràpita, organitzada pel Grup de Joves, i que enguany es farà del 4 al 12 de novembre, amb la tradicional gimcana de tractors i el concurs de poda, el dia 5; la Mostra de Vins i Caves, els dies 10, 11 i 12; el pregó, que pronunciarà el president de la Plataforma per la Vegueria Pròpia, Fèlix Simon, el dia 10; el Corre Cellers, el dia 11; o el concurs de Tastavins, el diumenge dia 12.
El grup organitzador ha treballat la incorporació d’algunes novetats , tot i que la festa continuarà mantenint l’essència que l’ha caracteritzat en aquests darrers anys amb propostes emblemàtiques i àmpliament seguides per part del veïnat de la Ràpita i de tot el municipi i per nombroses persones visitants de la comarca.

Premis Mañé i Guillaumes

Com cada any, la Festa del Most acollirà el lliurament de premis del certamen literari Joan Mañé i Guillaumes, que organitza el Grup d’Estudis Rapitencs. Els premis inclouen categories infantils i d’adults per a treballs en dibuix per als infants més petits o en prosa i poesia per a infants i adults a partir de primària. El lliurament dels premis s'havia de realitzar l’11 de novembre a les 6 de la tarda a l’església sant Domènec, però s'ha ajornat fins al dia 17 a les 20 h, al mateix espai. Les obres guanyadores seran exposades fins al 12 de novembre, al CCRR.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Turisme
Festa del Most de la Ràpita

Arxius adjunts