Santa Margarida i els Monjos es suma aquest cap de setmana a les Jornades Europees del Patrimoni

04/10/2017

Santa Margarida i els Monjos, es suma aquest  cap de setmana a la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni i a la Nit dels Museus al Penedès amb una amplia oferta d’activitats culturals al Ciarga i al Castell de Penyafort.

Al Ciarga els actes començaran aquest divendres 6 d’octubre amb una jornada nocturna al Ciarga, que estarà obert des de les 9 del vespre i fins a les 12 de la nit. A dos quarts d’onze s’ha programat l’espectacle Cançó d’Amor i de Mort, a càrrec de Jordina Biosca. Aquest acte està inclòs en la Nit dels Museus del Penedès que impulsen conjuntament els espais culturals de la zona i l’Institut d’Estudis Penedesencs.

L’endemà dissabte i el diumenge, el Ciarga obrirà les seves portes gratuïtament de 10 a 2 del migdia.

Al Castell de Penyafort s’han programat visites especials per conèixer el castell i el seu entorn històric. Les sessions es faran dissabte i diumenge 7 i 8 d’octubre a dos quarts de dotze i dos quarts d’una del migdia. Les visites són gratuïtes, tot i que es recomana inscripció prèvia al tel. 699 28 75 39.

Arxivat a: Festes i Tradicions, General, Cultura
Ciarga
Castell de Penyafort