Comunicat de l’Ajuntament en relació a les aturades de demà dia 3

02/10/2017

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, davant la convocatòria de mobilització ciutadana i aturada general, que s'ha convocat per demà dia 3 per rebutjar i condemnar la violència viscuda durant la jornada d'ahir diumenge a Catalunya, i d'acord amb els representants dels treballadors i el comitè d'empresa, manifesta el seu respecte al dret dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament de participar o no a l'aturada.

Davant la impossibilitat de garantir el servei normal a la ciutadania s'ha decidit que l'Ajuntament romandrà tancat demà dia 3.

Aquesta mesura afectarà  també tots els equipaments municipals i es seguiran els serveis mínims decretats per la Generalitat a les llars d'infants municipals.

 

Arxivat a: General, Política
Ajuntament