Nova edició del Promociona't

04/08/2017

Amb lema Pomociona’t, tu ets la teva millor estratègia, el Servei Local d’Ocupació de Santa Margarida i els Monjos inicia la sisena edició del projecte d’acompanyament a les persones en situació d’atur en el procés de recerca de feina.

Amb lema Pomociona’t, tu ets la teva millor estratègia, el Servei Local d’Ocupació de Santa Margarida i els Monjos inicia la cinquena edició del projecte d’acompanyament a les persones en situació d’atur en el procés de  recerca de feina.

El programa està adreçat a les persones residents al municipi, que tinguin l’objectiu final d’incorporar-se al mercat laboral. Les persones participants aprendran a identificar oportunitats i posar en marxa el pla d’acció per assolir els seus objectius professionals, a partir de l’anàlisi de la seva situació laboral actual i amb diferents mètodes d’exploració. 

El Promociona’t treballa a partir d'elements actius de motivació, reforçament de l'autoestima, orientació, anàlisi de l'ocupabilitat per competències i autoavaluació. El programa inclou la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses.

El projecte és una iniciativa del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Per a participar-hi cal inscriure’s del 4 al 15 de setembre, a l’Espai per a l’Emprenedoria de Santa Margarida i els Monjos, (carrer de Santa Margarida) de dilluns a divendres, de 9 a 13 h.

Arxivat a: Economia, General
Promocionat 2017

Arxius adjunts