Comencen els actes previs de la Festa Major dels Monjos

14/07/2017

Al juliol arriba de nou la Festa Major dels Monjos, i ho fa carregada d’activitats tradicionals, concerts, actuacions i propostes per engalanar l’ambient i ajudar a posar un apunt lúdic que contribueixi a fer més portable la calor de l’estiu i enriqueixi les relacions amb les amistat, familiars i veïnat.

La Festa Major dels Monjos centrarà el gruix de les seves activitats entre el 18 i el 23 de juliol, coincidint amb els dies posteriors a la festivitat de santa Margarida, que enguany s’escau en dijous. De tota maner els actes previs es posen en marxa com cada any dies abans de la festa amb propostes tradicionals com la cursa i el sopar popular, la bicicletada o les exposicions.

Pels dies centrals de la festa, la Comissió ha preparat un ampli programa d’actuacions amb el Bocamolls, l’orquestra Atalaia, els grups locals Triker Boy, Spirit of the Machine i Códex o l’actuació del Va Parir Tour de ràdio Flaixback.

Des de la Margaridoia també es duran activitats de Festa Major.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General, Joventut
Programa FM Monjos 2017

Arxius adjunts