Reforma i ampliació del cementiri municipal

07/07/2017

El passat mes de maig van començar les obres d'ampliació i reforma del cementiri municipal de Santa Margarida i els Monjos.

Els treballs permetran la redistribució de l'espai enjardinat situat a la part baixa del cementiri i la construcció d'una nova rampa d'accés a aquesta àrea.

També és prevista l'ampliació del nombre de nínxols, amb la construcció d'un nou bloc situat al fons de la zona superior del cementiri i una nova escala d'accés a aquesta zona, a més de la millora de les instal·lacions de llum i d’aigua del complex. Per l’aigua s’està treballant amb l’empresa subministradora per tal de fer arribar aigua corrent fins al cementiri, ja que actualment no n’hi havia, cosa que dificultava el cabal i la pressió del subministrament.

Les obres, que s’estan duent a bon ritme, ja han permès redistribuir la zona de jardí de la planta baixa i s’està construint la rampa i el nou tancat perimetral de la zona baixa del cementiri. També s’ha començat a fer el forjat per a la base del  nou bloc de 150 nínxols nous que seguiran la línia dels actuals.

Els treballs és previst que finalitzin la propera tardor i han provocat que durant aquest temps s’hagi de modificar l'horari de visites. Així, la instal·lació únicament obre els dissabtes, diumenges i festius de 10 del matí a 6 de la tarda.

Arxivat a: General, Via Pública
juliol 2017