Èxit de la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes

07/06/2017

La Nit de Vermuts i Licors d’Herbes va tornar a omplir els jardins del Molí del Foix en una vetllada que va permetre conèixer de primera mà diferents vermuts i licors d’herbes artesans de Catalunya i enguany també de Galícia.

Durant la nit es van servir més de 2.500 degustacions i els assistents van poder gaudir d’un variat programa d’activitats i actuacions paral·leles, com ara els tallers infantils de cocteleria, una demostració de cocteleria, la sessió de maridatges de formatges i vermuts, relats eròtics i un concert de rumba catalana a càrrec del grup Set de Rumba.

Cuines i Tapes

Durant aquests dies el Remeiart continua amb les Cuines i Tapes, que s’allargaran fins al proper 18 de juny. La inauguració d’aquesta ruta de tapes elaborades amb herbes remeieres es va dur a terme el passat divendres a la Societat La Margaridoia i durant el primer cap de setmana ja ha tingut una massiva afluència de públic.

També al llarg d’aquesta setmana s’han estat duent a terme activitats paral·leles a l’escola Dr. Samaranch, la Biblioteca o la galeria Palmadotze.

Herbes Campus i fira Remeiart

L’aspecte més multitudinari del Remeiart serà la Fira d’Herbes Remeieres, que es durà a terme el proper 18 de juny al Castell de Penyafort en horari ininterromput des de les 10 del matí i fins les 9 del vespre.

La Fira comptarà amb una cinquantena d’activitats i tallers especialitzats i familiars per tal de poder passar tota la jornada al recinte, si es desitja.

El dia abans, el 17 de juny, es farà la tercera edició de l’Herbes Campus, una aposta de formació que enguany estarà centrada en l’alimentació i les herbes remeieres.

L’Herbes Campus inclourà enguany xerrades amb farmacèutics, xefs, periodistes, nutricionistes i comercialitzadors que donaran la seva visió sobre el món d eles herbes i l’alimentació. El Campus inclourà també una demostració-taller sobre cuina vegetariana a càrrec de la cuinera Mireia Anglada.

Les inscripcions per assistir a les xerrades de l’Herbes Campus es poden fer a través del web www.remeiart.cat

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Nit de Vermuts 2017
Nit de Vermuts 2017
Nit de Vermuts 2017