Nova edició del Mercat d’Intercanvi de roba i complements a Santa Margarida i els Monjos

24/05/2017

Santa Margarida i els Monjos celebrarà aquest diumenge una nova edició del mercat d’intercanvi de roba i complements a la plaça de Pau Casals.

El Mercat es durà a terme de les 11 del matí fins a la 1 del migdia i està impulsat des del Banc del Temps amb voluntat de promoure l’intercanvi com una acció o activitat que esdevingui una quotidianitat al municipi.

El Mercat és obert a tothom i compta amb el suport de l’Ajuntament, que des de fa temps promou activament projectes considerats d’economia social i solidària i que beneficien de forma directa a la ciutadania. En aquest cas s’aposta pel foment de la reutilització i el reciclatge per donar una segona vida a objectes i peces que ja no s’utilitzen però que segur poden interessar o utilitzar altres persones a través de l’intercanvi. Alhora és una bona manera de fomentar tant el consum conscient i responsable, com la prevenció de residus.

Per a participar en el Mercat cal que les persones interessades duguin la roba i els complements, en bon estat, que es vulguin intercanviar a la parada siotuada davant l’Ajuntament fins al divendres 26 de juny. L’horari de recollida és de 10 a 12 i de 5 a 7. Allà es bescanviarà cada peça per un tiquet que servirà per escollir peces el dia del mercat d’intercanvi.

Es poden portar com a màxim 10 peces i només s’acceptarà roba de vestir i complements com ara bosses de mà o cinturons. No s’agafaran sabates ni roba interior ni de la llar. Tampoc no s’admetrà cap intercanvi monetari i en cap cas es faran servir diners.

 

Arxivat a: General, participació ciutadana
Mercat Intercanvi de roba