Visita a la depuradora d’aigües de Vilafranca

22/05/2017

La Mancomunitat Penedès Garraf organitza aquest diumenge una visita a les instal·lacions de l’estació depuradora d’aigües residuals de Vilafranca del Penedès per tal de donar a conèixer el procés de tractament que es realitza a les aigües residuals que hi arriben.

La planta està situada a tocar dels Monjos i rep també les aigües residuals del municipi.

L’activitat també inclou la visita al laboratori d’anàlisi d’aigües de la Mancomunitat i es recomana portar protecció pel sol i calçat tancat.  Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 118 86 15 o al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El ple de la Mancomunitat ha aprovat recentment un conveni amb l’Agència Catalana de l’Aigua que permetrà realitzar obres d’ampliació de les instal·lacions i de millora de la capacitat de tractament, valorades en més de 13 MEUR.

 

 

 

Arxivat a: General, Medi ambient