Jornada especial aquest diumenge per sant Jordi

20/04/2017

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat una àmplia programació d’activitats de sant Jordi que es duran a terme durant tot el cap de setmana al municipi.

La principal novetat de la programació d’enguany són les jornades culturals que s’han organitzat el proper diumenge 23 amb una matinal d’activitats que es durà a terme a la plaça de Pau Casals. La jornada inclourà parades de venda de roses i llibres, a càrrec d’entitats del municipi i del Comerç del Foix; tallers infantils; mercat d’artesania i brocanters o l’actuació dels gegants dels Monjos.

La jornada començarà a les 10 del matí i cap a dos quarts d’una del migdia es durà a terme l’actuació del grup The Gachises, per commemorar el 25è aniversari de Dona al Dia.

Les propostes de sant Jordi a Santa Margarida i els Monjos també inclouran una revetlla de sant Jordi amb poetes musicats, que es farà a la Biblioteca aquest divendres a les 8 del vespre. El mateix espai acollirà dissabte, a partir de dos quarts de dotze del matí, una matinal amb activitats infantils, tallers, mostra folklòrica, conta contes i una mascletà de globus.

El mateix dissabte també es durà a terme una festa Holi, a les 6 de la tarda al camp de futbol de la Ràpita, amb la col·laboració del Ball de Diables de la Ràpita.

Durant tota la setmana l’equipament juvenil Tangram i les escoles del municipi també estan duent a terme tallers i propostes relacionades amb sant Jordi i diverses entitats realitzaran activitats al voltant de la festivitat, com ara les societats La Margaridoia i el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, que oferiran sessions especials de ball.

Moltes entitats també vendran roses i llibres a diverses parades que s’ubicaran a la Ràpita i els Monjos.

 

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, General
Jornades sant Jordi