Sant Jordi arriba carregat de novetats culturals

10/04/2017

Abril i sant Jordi van lligats a un gran reguitzell d’activitats que enguany arriben a Santa Margarida i els Monjos amb la novetat d’una proposta cultural per la matinal de la diada de la rosa i el llibre.

Els actes al municipi començaran el dimecres dia 19 amb un taller de sant Jordi per a infants i joves que es durà a terme a la tarda a l’espai Antistiana de la Ràpita. L’endemà dijous i divendres el Tangram ha organitzat, també a la tarda, activitats i tallers per a joves, relacionats amb sant Jordi. El servei proposarà als joves d’aprendre a fer roses, crear clips de feltre o punts de llibre, entre altres.

El divendres 21 serà el torn per a la revetlla de sant Jordi que organitza la Biblioteca a les 8 del vespre, en la que cada any es duen a terme activitats relacionades amb els llibres. Enguany es faran lectures a càrrec d’alumnes de l’escola d’adults i del veïnat del municipi, amb l’actuació musical d’Adrià i Dani Ferrer i veu de Judith Jaén.

Jornades culturals

La Biblioteca acollirà també l’endemà dissabte la primera part de les jornades culturals de sant Jordi. Començaran a dos quarts de dotze del matí amb l’espectacle infantil “Una carretada de contes”,  a càrrec de La Guilla Teatre; tallers de creació de punts de llibre, amb les il·lustradores Raquel Hidalgo i Laura Carro; mostra folklòrica, amb els dracs dels Monjos i La Ràpita i ball de bastons dels Monjos i una mascletà de globus.

El mateix dissabte les societats La Margaridoia i CCRR oferiran també balls de sant Jordi o dels enamorats.

Els actes de Sant Jordi inclouran també les tradicionals activitats organitzades per les diferents escoles del municipi amb actuacions, representacions teatrals, jocs florals o exposicions, que cada centre ha preparat per a la visita de les famílies.

Arxivat a: Cultura, Festes i Tradicions, Fires i comerç, General
sant Jordi 2017