Nova sessió d’audiència pública a l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos

06/04/2017

L’Ajuntament ha celebrat aquest dilluns la primera sessió d’audiència publica municipal d’aquest any 2017.

Les audiències públiques es realitzen un mínim de dues vegades a l’any i estan obertes a la participació de tota la ciutadania per exposar dubtes o suggeriments sobre la gestió municipal.

L’alcaldessa Imma Ferret va obrir la sessió recordant la voluntat participativa de la sessió i informant de l’atorgament a l’Ajuntament del Segell InfoParticipa, una distinció que concedeix l’observatori de la transparència de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ferret també va informar de la satisfacció municipal pels resultats de la Junta Local de Seguretat i va anunciar la congelació dels preus públics que es sotmetrà a aprovació al proper ple municipal.

En acabar l’exposició, els portaveus dels grups municipals van tenir la paraula i s’inicià el debat públic que s’articulà entorn a temes com ara les defecacions dels gossos a la via pública, els problemes de filtracions a l’església de la Ràpita, la percepció de seguretat al municipi o una proposta per realitzar una campanya cívica per evitar pintades i grafits a les parets.

Els suggeriments recollits a l’audiència pública es treballaran des de les àrees tècniques de l’Ajuntament i s’incorporaran a l’acció de govern en la mesura que sigui possible.

 

Arxivat a: General, Participació ciutadana, Política
Audiència Municipal