L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos compleix l’índex mitjà de pagament a proveïdors

16/03/2017

L’Ajuntament ha celebrat aquesta setmana una sessió ordinària de ple en la que s’ha donat compte dels informes trimestrals de morositat als que estan obligades les administracions locals.

Les dades indiquen que l’ajuntament es troba dins la regla de despesa marcada pels principis d’estabilitat pressupostària de la legislació. El període mitjà de pagament a proveïdors durant el quart trimestre de 2016 va ser de 12 dies des de l’aprovació de les factures, complint així amb escreix les normatives establertes tant per la llei 15/2010, com pel Reial Decret 635/2014, que estableixen un màxim de 30 dies per al pagament a proveïdors.

El plenari també va ratificar per unanimitat l’aprovació del conveni de serveis socials, bàsics i les bases de subvenció per al foment de la socialització de llibres de text i material reutilitzable. Aquest darrer punt va generar la participació de públic assistent, en representació de l’escola Arrels, i va ser aprovat amb els vots a favor de PSC, ERC i CiU i l'abstenció de PA-CUP. 

En l’apartat de mocions el grup del PSC va presentar una proposta per la consecució d’uns pressupostos de la Generalitat que facin viables financerament i competencialment els ajuntaments catalans, aprovada amb els vots a favor de PSC i CIU i l'abstenció de PA-CUP i ERC; i una altra sobre els camps de concentració i batallons disciplinaris del treballadors a Catalunya, aprovada per unanimitat.

L’associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència van presentar també una moció d’adhesió al Pacte Nacional per Referendum, que no va prosperar amb els vots contraris del PSC i a favor de PA-CUP, ERC i CiU.

L’apartat de mocions va finalitzar amb una proposta del grup PA-CUP, que va ser aprovada per unanimitat, pel compliment de les resolucions de l’ONU en referència al conflicte del Sàhara i per garantir un referèndum d’autodeterminació. 

Arxivat a: General, Política
Ple març 2017