Els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal impulsen la ruta dels Castells de Marca

14/03/2017

Els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal presentaran aquest diumenge la ruta dels Castells de Marca al Penedès.

La iniciativa ha sorgit del treball conjunt que els tres ajuntaments duen a terme des de fa temps en matèria de promoció, turisme i comerç, i pretén donar a conèixer els tres castells i el seu entorn dins el context de la històrica zona de la Marca del  Penedès.

La inauguració de la ruta es durà a terme aquest proper diumenge 19 de març amb una caminada que anirà del Castell de Penyafort al Castell d’Olèrdola i que comptarà amb la presència dels tres alcaldes.

La caminada sortirà a les 9.30 h i les persones que desitgin assistir-hi cal que facin inscripció prèvia a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e) . L’organització facilitarà un autobús de tornada des d’Olèrdola fins al castell de Penyafort un cop finalitzat l’acte per a les persones inscrites.

Coincidint amb la presentació del projecte es posarà en marxa un web on els visitants podran conèixer els Castells de Marca i les propostes que es vagin construint al seu voltant. El projecte també està obert a altres ajuntaments que tinguin castells en el seu terme municipal, amb alguns dels quals ja s’han començat a establir contactes.

Arxivat a: Cultura, Esports, General, Medi ambient, Turisme
Castell de Penyafort