Una festa i nova programació per commemorar el 10è aniversari de l’Espai Antistiana i el Biblio@ccés de la Ràpita

06/03/2017

El proper diumenge 12 de març es durà a terme a la Ràpita la festa d'inauguració de les remodelacions dutes a terme a l'espai Antistiana, que des d'ara acollirà una àmplia programació d'activitats de cultura i lleure, exposicions i propostes formatives. El nou rumb de l'espai coincideix amb el desè aniversari de la seva inauguració i el del Biblio@ccés situat a la primera planta.

L’espai Antistiana, situat a la plaça de Ramon Cabré, es convertirà en un espai polivalent educatiu i cultural en el que es durà a terme una variada programació d’activitats dels serveis d’infància, joventut, igualtat o actes i xerrades. Les noves propostes arribaran acompanyades d’una nova imatge del centre, més càlida i actual.

La presentació es durà a terme el proper 12 de març amb una matinal que començarà a  dos quarts de dotze amb la visita institucional de l’espai i continuarà amb propostes diverses com un petit concert, tallers de circ, activitats infantils i juvenils i un piscolabis d’inauguració.

El centre programarà també exposicions temporals i com fins ara continuarà acollint els serveis de Biblio@ccés, consultori mèdic i servei d’infermeria.

El projecte de renovació i impuls per a noves activitats a l’espai Antistiana s’ha fet de forma consensuada amb les entitats rapitenques, per poder oferir una oferta complementària que permeti sumar esforços per la promoció cultural i social del poble.

10 anys del Biblio@ccés

El desè aniversari de l’espai Antistiana de la Ràpita coincideix amb la primera dècada de vida d’un dels seus espais més concorreguts, el Biblio@ccés. Es tracta d’un servei que depèn de La Biblioteca des del que s’organitzen activitats, tallers o sessions de contes i que funciona com a espai de lectura i  préstec per a totes les edats.

Coincidint amb el desè aniversari, l’espai ha dut a terme un procés de millora i renovació de les seves instal·lacions.

Arxivat a: Cultura, General
Espai municipal Antistiana

Arxius adjunts