Taller de fer sabó amb oli de cuina

06/02/2017

El Molí del Foix, Centre d’Interpretació Històric i Natural, de Santa Margarida i els Monjos organitza un nou taller de fer sabó a partir d’oli vegetal usat.

L’activitat forma part de la programació ambiental del Molí pretén donar eines a les persones participants sobre l’impacte ambiental de l’oli com a residu i de reciclar-lo per fer-ne sabó.

 L'oli de cuina és un dels residus generats a casa més perjudicials per al medi ambient ja que un litre d'oli abocat per l'aigüera pot contaminar fins a 1.000 litres d'aigua potable.

La durada de l'activitat és de 2 hores aproximadament i els participants han de portar un litre d'oli usat i filtrat.

En el taller, impartit per educadors ambientals de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès Garraf, es donaran també eines per elaborar sabons amb herbes remeieres i altres elements naturals.

El curs es durà a terme el proper dia 14 de febrer, a les 6 de la tarda, al Molí del Foix. L’activitat és gratuïta però cal fer inscripció prèvia al Molí del Foix:  (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o 93 818 69 28 (dimarts, dijous i divendres matí i dimarts a la tarda).

 

Arxivat a: General, Medi ambient
Taller de fer sabó

Arxius adjunts