Santa Margarida i els Monjos estrena nou web municipal

03/02/2017

El domini santamargaridaielsmonjos.cat allotja des d’aquesta setmana el nou web municipal, un dels projectes de l'estratègia digital municipal que té per objectiu oferir un millor servei i situar la ciutadania al centre d'un Ajuntament en xarxa.

Aquesta transformació integral de la plataforma web suposa un exemple de l'esforç que l'Ajuntament ha estat realitzant els darrers mesos per adaptar-se a la legislació vigent en matèria de tramitació telemàtica i accés a tràmits i per treballar de forma transversal, oferint continguts únics on intervenen diversos departaments, unificant les bases de dades i oferint la informació pensant primer en l'usuari i en la visualització mòbil.

La pàgina vol ser una eina útil i actualitzada per oferir informació a la ciutadania sobre el funcionament de l’ajuntament, les característiques del municipi i els serveis que s’hi ofereixen. Es tracta d’una eina dinàmica que s’anirà ampliant en les properes setmanes, amb informacions que complementin els índexs del nou lloc web.

El nou web ha posat especial èmfasi en ordenar la informació de forma entenedora i àgil, de manera que les persones usuàries puguin trobar informació actualitzada de tots aquells temes que els interessin, o eines per poder establir el contacte directe amb els representants polítics de l’Ajuntament i els tècnics de cada àrea de treball. En aquest sentit també s’ha fet un important esforç d’adaptació als índexs de transparència que estableix la llei.

La pàgina inclou també un complet catàleg d’informació de les entitats, equipaments públics, elements patrimonial i establiments comercials del municipi, així com notícies, esdeveniments i altres continguts d’actualitat sobre l’activitat de la localitat.

El nou web ha estat realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Arxivat a: General
Nou web municipal