L'ajuntament aprova la remodelació de la pista de l'avinguda de Catalunya

31/01/2017

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha aprovat el projecte de remodelació de la pista poliesportiva de l’avinguda de Catalunya, un espai àmpliament utilitzat pels esportistes locals i per dur a terme nombroses activitats de caire lúdic.

El projecte preveu la remodelació de la pista, amb l’eliminació de les actuals grades i la seva substitució per graderies retràctils, la reforma total de la zona de vestidors, la modificació de l’accés al recinte des de la façana principal i la supressió de l’actual zona de bar. L’obra permetrà també unificar el ferm de la pista, de manera que tot estigui a un mateix nivell i que permeti una major polivalència de l’espai, que jugarà amb tanques mòbils per delimitar els espais esportius quan aquests siguin necessaris.

L’aprovació s’ha realitzat a través de dos projectes als que el plenari municipal ha donat llum verda aquesta nit amb els vots favorables dels grups del PSC, PA-CUP i CiU i l'abstenció d'ERC. Les obres tindran un cost global de 580.000 euros i es treballa amb la previsió que puguin començar a mitjans d’aquest any.

En la mateixa sessió de ple s’ha aprovat per unanimitat l’adhesió de l’Ajuntament a la Xarxa de municipis per l’economia Social i Solidària; les bases de concessió d’ajuts escolars per al proper curs; un conveni amb el Col·legi oficial de veterinaris de Catalunya per a la gestió del cens d’animals de companyia i un altre conveni amb el departament d’Interior de la Generalitat per l’adhesió a la xarxa Rescat de radiocomunicacions d’emergències i seguretat de Catalunya.

El ple també ha aprovat les bases per a la concessió de subvencions a empreses locals que fomentin l’ocupació, amb els vots a favor del PSC, PA-CUP i CiU i l’abstenció d’ERC, i les subvencions als paradistes que porten 25 anys assistint al mercat dels diumenges, amb els vots a favor de PSC i CiU i en contra de PA-CUP i ERC.

En l’apartat de mocions el grup del PSC ha presentat una proposta per l’adhesió del municipi a la campanya Casa nostra és casa vostra i la Federació de Municipis de Catalunya una altra per l’adhesió al pacte per una societat digital. Des del grup d’ERC s’han presentat dues mocions referides als beneficis fiscals en l’IBI de les autopistes de peatge i a la situació de l’església de santa Margarida i finalment el grup de PA-CUP, amb l’encapçalament també del grup d’ERC, n’ha presentat una altra sobre sobirania i sostenibilitat energètica.

Totes les mocions han estat aprovades per unanimitat.

Arxivat a: General, Política
Pista